|
|
|
|
שאלה
מאת:
ירושלים
Jan 03, 2015
||
11:58
שלום רב, אחותי נשואה עם שני ילדים. היא נשואה כבר 12 שנה בערך. לאחרונה (בערך בשנה האחרונה) היחסים בין אחותי לבלעה הידרדרו עד כדי מצב בו הם מדברים על גירושים ויש בניהם נתק מוחלט. כל צד בטוח שהשני לא מתחשב בו. אני חושב שיש מקום רב לכך שהביטחון העצמי של אחותי עלה בשנים האחרונות והשפיע לרעה ביחסים. הם מנסים ללכת לטיפול זוגי אבל לפי המצב הוא לא מוצלח כ"כ והם הפסיקו ללכת. אחותי לא דיברה ע"כ איתי מעולם אבל הם מרבים לריב ליד כל המשפחה והילדים וגם לריב עם הילדים. איך אני יכול להתערב ולעזור, יחסי עם אחותי ובעלה טובים.
|
|
|
•
|
|
|
Jan 03, 2015 | 11:58
|
|
שלום רב, אחותי נשואה עם שני ילדים. היא נשואה כבר 12 שנה בערך. לאחרונה (בערך בשנה האחרונה) היחסים בין אחותי לבלעה הידרדרו עד כדי מצב בו הם מדברים על גירושים ויש בניהם נתק מוחלט. כל צד בטוח שהשני לא מתחשב בו. אני חושב שיש מקום רב לכך שהביטחון העצמי של אחותי עלה בשנים האחרונות והשפיע לרעה ביחסים. הם מנסים ללכת לטיפול זוגי אבל לפי המצב הוא לא מוצלח כ"כ והם הפסיקו ללכת. אחותי לא דיברה ע"כ איתי מעולם אבל הם מרבים לריב ליד כל המשפחה והילדים וגם לריב עם הילדים. איך אני יכול להתערב ולעזור, יחסי עם אחותי ובעלה טובים.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 29, 2016 | 16:16 |
|
לפעמים אנחנו רואים את אחד מיקירנו בבעייה ולא כל כך יודעים כיצד לעזור לו. אני חושבת שהדרך היחידה שבה אתה יכול לעזור לאחותך בלי להתערב לה בחיים בצורה שלא תתקבל בהבנה היא למצוא עבורה מטפל או מטפלת זוגית שיש להם קבלות של הצלחה ולתת לאחותך את הטלפון בצירוף ההמלצות על ההצלחות. זה המקסימום שאתה יכול לעשות...
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד