|
|
|
|
לא פסיכולוגית אלא אהבה
מאת:
זאבון
Feb 22, 2013
||
16:02
אני לא חושב שאת צריכה פסיכולוגית או טיפול זוגי או טיפול פסיכולוגי. כל מה שאת צריכה זה להתאהב באיזה שהוא גבר מהטובים ואת השאר הטבע כבר יעשה.
|
|
|
•
|
|
|
Feb 02, 2013 | 16:12
|
|
אני מגיעה במקור מבית חרדי וחזרתי בשאלה לפני כשנה. מאז ועד היום לא הצלחתי ליצור זוגיות אמיתית. אני לא כל כך יודעת כיצד להמשיך מעבר לפגישה הראשונה. אני פוחדת שינצלו את זה שאני לא מבינה כלום ואת התמימות שלי אז אני לא נותנת לגעת בי ואני מוצאת את עצמי שוב ושוב לבד מהר מאוד. מה אתם מציעים לי אני מרגישה שאני ממש רוצה את זה אבל לא יודעת איך...
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 12, 2013 | 17:08 |
|
הי חגית
אל תהיי מודאגת כיוון שכנראה עוד לא מצאת את האחד שאיתו את רוצה לבלות את חייך. מאידך את מתקשה בפיתוח זוגיות כיוון שלא הורגלת לקודים ההתנהגותיים המקובלים בין גבר לאשה בחברה החילונית אלא בחברה הדתית ואכן יש הדלים מהותיים בהתנהגויות אלו. אני מציעה לך להגיע לפסיכולוגית לטיפול זוגי. עדיפה פסיכולוגית על פני פסיכולוג שכן כך תרגישי יותר נוח וייקל עלייך. במהלך הפגישות איתה, תעבדו על מספר נושאים כמו למשל כיצד להתקדם בפגישה כשאת מוצאת שהגבר מוצא חן בעינייך, מה נכון ומה פחות, ותוך כדי הטיפול תוכלי להתקדם גם בשטח. אל תחששי שינצלו אותך כיוון שתוכלי לשלוט בסביבה בה תיפגשו וכשתרגישי בטוחה להתקדם מעבר לכך אני מניחה שתדעי לעשות זאת.
|
|
|
|
|
•
|
ניסיתי אימון ולא הצלחתי
חגית1
|
|
|
Feb 12, 2013 | 19:00 |
|
הי יעל, תודה על התשובה המושקעת. אני חושבת שניסיתי את זה. הלכתי למאמנת זוגית והיא ניסתה לאמן אותי להתנהגות המתאימה והנכונה. וזה ממש לא הצליח לי. לא הרגשתי שאני מצליחה ליישם את מה שהתאמנתי איתה לעשות.
|
|
|
|
|
•
|
תתחילי להוביל את התהליך ולשלוט בו
ציפורה
|
|
|
Feb 13, 2013 | 19:30 |
|
ואם לא תתחילי לעשות איתם מה שאת רוצה ואיך שבא לך הם ינצלו אותך עוד לפני שתרגישי ואחר כך יזרקו אותך ולא תביני למה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 20, 2013 | 00:40 |
|
הי חגית
אני מציעה לך ללכת לפסיכולוגית, תעבדי איתה על היכולת הזוגית ועל הדרך המתאימה לעשות את זה ואחר כך אני מאמינה שלא תהיה לך בעיה עם גברים.
|
|
|
|
|
•
|
לא פסיכולוגית אלא אהבה
זאבון
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Feb 22, 2013 | 16:02 |
|
אני לא חושב שאת צריכה פסיכולוגית או טיפול זוגי או טיפול פסיכולוגי. כל מה שאת צריכה זה להתאהב באיזה שהוא גבר מהטובים ואת השאר הטבע כבר יעשה.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד