|
|
|
|
אם תחפשי תמצאי גבר מתאים
מאת:
תום
Jan 15, 2013
||
10:42
ממש לא נראה לי שהבעיות בגללך. כנראה שלא פגשת עדיין גבר מבין שיודע ומתחשב ורוצה רק לעשות משהו טוב לאשה ולא רק לעצמו...תמשיכי לחפש אני בטוח שתמצאי מישהו מוצלח.
|
|
|
•
|
|
|
Dec 20, 2012 | 00:55
|
|
לפני שנתיים הייתי עם בעלי בטיפול זוגי ושם עלו בעיות גדולות שלו במיטה והיו בושות גדולות. בעקבות זה התגרשנו. מאז היו לי עוד שני בני זוג וגם להם היו בעיות בתפקוד במיטה. אחד מהם היה גומר מהר מאוד ואחד לא תמיד הצליח לתפקד. התחלתי לחשוב אולי אני עושה להם משהו...מה עושים תמיד אני אמצע בני זוג שלא מצליחים לספק אותי?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 10, 2013 | 00:36 |
|
למה את חושבת שהבעיה איתך? אני דווקא לא חושבת. אם להם יש בעייה בתפקודד במיטה את לא אשמה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 10, 2013 | 19:21 |
|
לפעמים יש נשים שמלחיצות גברים תבדקי אולי את כזו ואם כן אז אני מציע לך ללכת לטיפול של סקסולוג. אבל באמת לא בטוח שזו את.
|
|
|
|
|
•
|
מאיפה לך שהבעיות הן בגללה ?
הרן
|
|
|
Jan 15, 2013 | 00:41 |
|
אני חושבת שבעיות במיטה קורות בגלל שני בני הזוג. גם בקשרים קצרים ואפילו בסטוצים. אני לא חושבת שיש מישהו או מישהי שיכולים להאשים את עצמם באופן קבוע. אתה פסיכולוג או מטפל זוגי שאתה מנסה להחליט מה הבעייה ?
|
|
|
|
|
•
|
אם תחפשי תמצאי גבר מתאים
תום
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Jan 15, 2013 | 10:42 |
|
ממש לא נראה לי שהבעיות בגללך. כנראה שלא פגשת עדיין גבר מבין שיודע ומתחשב ורוצה רק לעשות משהו טוב לאשה ולא רק לעצמו...תמשיכי לחפש אני בטוח שתמצאי מישהו מוצלח.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 15, 2013 | 23:49 |
|
גאולה יקרה
בעיות במיטה אינן בושה. הן בעיה שרצוי לטפל בה ולהפטר ממנה. סיפוק מיני בין בני זוג הוא חיוני מאוד לקשר ביניהם והוא בהחלט מהווה את אחד ממנועי הצמיחה של הזוגיות. מאידך, אני לא חושבת שבגלל שהיו לך 3 בני זוג שהקשר המיני איתם לא היה כל כך מוצלח את צריכה לחשוב שיש לך בעיה בתפקוד המיני...
אני חושבת שבמידה ושוב תהיה בעייה כם בן השוג הבא, כדאי שתשוחחי איתו ותפני לטיפול זוגי שיתכן שיפתור את הבעייה ויתכן שישולב גם טיפול על ידי סקסולוג במידה ויהיה צורך בכך. חשוב שתדעי שמצב כזה עם מספר בני זוג אינו אומר כלום עלייך ואל נשיותך ובהחלט יתכן שתחווי עם בן הזוג הבא שלך חוויה מספקת וטובה.
בכל מקרה אף פעם אין מישהו אחראי לבדו שכן מדובר על שניים...
בהצלחה
יעל
|
|
|
|
|
•
|
חכי בסבלנות עוד תמצאי מישהו טוב
אנאבל
|
|
|
Jan 16, 2013 | 14:24 |
|
מה את מתרגשת הרי חצי מהגברים גומרים מהר מדי והם לא יודעים איך ליגוע בנו...אז מתי שהוא תמצאי מישהו שכן יודע ואז תראי איזה כיף זה ואל תוותרי עליו כל כך מהר כי קשה למצוא את הטובים...
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד