|
|
|
|
בעלי רוצה לצרף מישהי
מאת:
אלישבע
Dec 18, 2012
||
23:20
בעלי רוצה לצרף אלינו מישהי כי זו הפנטזיה שלו. אני ממש לא רוצה ואני חושבת שזה יפגע מאוד בזוגיות שלנו. כבר זה פוגע כי זה עורר מחלוקת גדולה בנושא מאוד רגיש. אני לא יכולה אפילו לדמיין אותו שוכב עם מישהי אחרת. איך אני מורידה אותו מהעניין הזה. אתם חושבים שאם אני אצליח להביא אותו לפסיכולוגית הית תצליח להוריד ממנו את השטות הזו? אני יודעת שמה שלא יהיה אני לא אסכים.
|
|
|
•
|
בעלי רוצה לצרף מישהי
אלישבע
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Dec 18, 2012 | 23:20
|
|
בעלי רוצה לצרף אלינו מישהי כי זו הפנטזיה שלו. אני ממש לא רוצה ואני חושבת שזה יפגע מאוד בזוגיות שלנו. כבר זה פוגע כי זה עורר מחלוקת גדולה בנושא מאוד רגיש. אני לא יכולה אפילו לדמיין אותו שוכב עם מישהי אחרת. איך אני מורידה אותו מהעניין הזה. אתם חושבים שאם אני אצליח להביא אותו לפסיכולוגית הית תצליח להוריד ממנו את השטות הזו? אני יודעת שמה שלא יהיה אני לא אסכים.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 18, 2012 | 23:37 |
|
אלישבע יקרה. אם לא טוב לך לצרף מישהי נוספת למיטה שלכם אז אל תצרפי. זו זכותך ובעלך נדרש להבין זאת, לקבל ולהבין שאת הפנטזיה הזו הוא לא יממש. שינסה יחד איתך ליצור מצבים מגרים אחרים. בכל מקרה אם הוא יתעקש, קחי אותו לטיפול זוגי אני חושבת שאז הוא גם יבין את הרמז וגם יהיה צד שלישי נייטרלי (הייתי הולכת לפסיכולוג ולא לפסיכולוגית במקרה הזה) שיבהיר לו את המצב ואת הפגיעה שהוא פוגע בך תוך כדי המשך התביעה למימוש הפנטזיה הזו.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד