|
|
|
|
אני מפחידה גברים
מאת:
פיונה
Dec 05, 2012
||
22:32
יש לי בעיה אמיתית ואני ממש לא כל כך יודעת איך לטפל בה. אני אשה מאוד דומיננטית על גבול האגרסיבית ואני מרגישה שגברים נרתעים ממני בגלל זה. הבעייה היא שאני לא יודעת איך להיות מספר 2. אני מרגישה שאני חייבת להיות המובילה וזה גורם לגברים לברוח. מה אפשר לעשות הרי אנילא אוכל לשנות את האופי שלי?
|
|
|
•
|
אני מפחידה גברים
פיונה
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Dec 05, 2012 | 22:32
|
|
יש לי בעיה אמיתית ואני ממש לא כל כך יודעת איך לטפל בה. אני אשה מאוד דומיננטית על גבול האגרסיבית ואני מרגישה שגברים נרתעים ממני בגלל זה. הבעייה היא שאני לא יודעת איך להיות מספר 2. אני מרגישה שאני חייבת להיות המובילה וזה גורם לגברים לברוח. מה אפשר לעשות הרי אנילא אוכל לשנות את האופי שלי?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 07, 2012 | 08:34 |
|
אם זה קורה לך כבר הרבה פעמיפם אז תמצאי פסיכולוג ואולי עדיף לך פסיכולוגית ותנסי לטפל בעניין הזה.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 09, 2012 | 15:12 |
|
פיונה יקרה
הבעייה שאת מתארת אכן מהווה בעייה אולם אני חושבת שהיא הרבה פחות חמורה ממה שאת מציגה כאן. אני חושבת שניתן באמצעות טיפול פסיכולוגי לטפל בבעיייה ולגרום לך להצליח ליצור קשר זוגי בו את גם נותנת מרחב לבן הזוג לפעמים להוביל ולפעמים להיות מובל ולא מגדירה כל הזמן מה ואיך כמובילה היחידה. ישנם אנשים יותר דומיננטיים ואחרים פחות וכמידה ולומדים כיצד לשלב את הדומיננטיות הנכונה בין שני בני הזוג ניתן לפתור גם בעייות כמו הבעייה שלך. יתכן שלאחר הטיפול תיצרי קשר ותתחילי זוגיות עם בן זוג ותגיעי לטיפול שאיננו טיפול זוגי אבל הוא בעיקריסייע לך ליישם את מה שעברת בטיפול הפסיכולוגי בזמן אמיתי.
בהצלחה
יעל.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה